Articole

LinkedIn

Despre companie

 

Compania SMART FLOR SRL a fost înfiinţată în anul 2000 şi s-a axat pe prestarea de servicii şi furnizarea de produse adiacente în domeniul de amenajare şi întreţinere a spaţiilor verzi.

 

 

Amenajare gradini - Irigatii gradini

 

Avem o vasta experienta in domeniul amenajare gradini, montari irigatii gradini, atat in Bucuresti cat si in zonele limitrofe.

Compania noastra va pune la dispozitie un serviciu complet pentru amenajarea spatiului verde.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati categoriile Amenajare gradini si Irigatii gradini.

 

Realizam si activitati de proiectare gradini - proiectele în format 3D şi 2D  permit clientului să işi imagineze cu uşurinţă aspectul final al grădinii. Un proiect cuprinde, de regula, 2-3 variante, astfel incat clientul isi poate alege varianta preferata sau o combinatie intre ele.Intretinere gradini - Intretinere plante interior

 

Acordam o improtanta deosebita clientilor nostrii pentru intretinere gradini si intretinere plante de interior. Mentinem permanent legatura cu acestia pentru a solutiona la timp orice problema aparuta, astfel incat sa mentinem sanatatea si vigurozitatea plantelor.

Compania noastră prestează servicii de întretinere gradini si intretinere plante de interior ce includ intreţinerea spaţiilor verzi cu deplasare la sediul clientului, întretinere gazon, tundere si fasonare material vegetal,  tratamente cu îngrasamant, tratarea plantelor cu substanţe împotriva bolilor şi a daunătorilor, etc. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati categoria Intretinere gradini .

 

 

Terase verzi - Acoperis verde

 

O noutate in domeniu sunt gradinile realizate la inaltime. Din cauza faptului ca spatiile destinate gradinilor la sol sunt din ce in ce mai mici, nevoia de aer curat, peisaj si spatiu de recreere a dus la aparitia gradinilor montate pe terase si acoperisuri. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati categoria Terase verzi.

 

 

 

 

Plante decorative pentru gradina si apartament - Unelte de gradina - Ingrasaminte plante - Butasi trandafiri - Bulbi de flori - Seminte gazon - Seminte flori - Seminte legume 

 

Compania noastra furnizeaza plante decorative pentru exterior si interior, pentru proiectele de amenajare a gradinilor sau pentru clientii cu contracte de intretinere.

Oferta florală a firmei este foarte largă cuprinzând arbori, arbuşti, conifere, plante agățătoare, plante perene, răsaduri, bulbi, semințe.

 

-    produsele utilizate pentru amenajări provin de la furnizori cu tradiţie în domeniu

-    materialul vegetal folosit provine fie din ţară fie din import

-    toate plantele sunt aclimatizate la condiţiile de mediu din Romania.In magazinul nostru on-line puteti gasi o gama foarte larga de unelte de gradina, ingrasaminte plante, butasi trandafiri, bulbi de flori, seminte gazon, seminte flori, seminte legume.

Deasemenea, societatea furnizează şi materiale adiţionale necesare amenajării unei gradini, cum ar fi: pământ vegetal, pietriş, piatră de râu, stâncărie sau dale pentru alei, băncuţe de grădină. 
Decoratiuni gradina

 

Decoratiunile sunt accente ce scot gradina ta din anonimat. Simfonia de miresme, culori si sunete  pe care gradina ta o canta, va fi perfect completata de arcade sau spaliere cu trandafiri agatatori, ghivece ornamentale, sau cascade. Te invitam sa vizitezi Decoratiuni gradina, pentru a alege impreuna ceea ce se potriveste gradinii tale.