Consultanta si diagnosticare gradini si plante de interior

 

 

Realizarea unei gradini, intretinerea ei, alegerea corecta a plantelor pentru exterior sau interior nu sunt lucruri usoare, si de multe ori iti dai seama ca mai bine apelezi la specialisti.

 

Daca ai probleme cu plantele tale din gradina, sau cele de interior, nu se dezvolta corespunzator, sufera, sau sunt atacate de daunatori sau boli, te putem ajuta. Ne putem deplasa la tine, putem analiza si diagnostica problemele, si ulterior sa iti dam un sfat detaliat, profesionist despre cum se poate rezolva situatia.

 

Sau poate nu ai inca probleme cu plantele, dar tocmai ce te-ai mutat in casa noua, cu gradina, si ai dori sa cunosti speciile de plante existente, si cum trebuie ele intretinute. Te putem ajuta si aici. Iti putem concepe un intreg plan anual si personalizat de ingrijire a noii tale gradini. Am facut lucrul acesta pentru multi clienti, care nu au dorit sa apeleze la un serviciu lunar de intretinere a gradinii. Deasemenea, iti putem da sfaturi despre cum sa schimbi, sau sa imbunatatesti spatiul de care dispui, in concordanta cu necesitatile tale.

 

Daca ai o gradina mica (suprafata de pana in 150 mp), serviciile noastre de consultanta sunt ideale, deoarece creaza puntea intre dorinta ta de a realiza gradina singur, fara costuri mari, dar fara sa stii de unde sa incepi, si necesitatea de a angaja profesionisti, ceea ce implica costuri mai mari. Noi te putem ajuta sa incepi, te putem indruma, iti putem atrage atentia asupra unor probleme ce pot aparea.

 

Daca insa, ai deja un plan facut, te putem invata cum sa alegi plantele, in functie de conditiile de lumina, sol, umiditate pe care le ai, dar si in functie de ceea ce doresti sa obtii de la gradina ta.

 

La fel si in cazul alegerii unor plante de interior pentru case sau balcoane. Este important sa stii ce fel de sol necesita o planta, cata apa trebuie sa-i dai si cand, ce ingrasaminte aplici, cum trebuie sa fie ghivecele si unde sa le asezi. Vom fi bucurosi sa ne deplasam la tine pentru toate aceste sfaturi.

 

O experienta de peste 10 ani in domeniu amenajarilor de gradini, si intretinerii acestora, ne permite sa iti oferim consultanta pentru:

- Alegerea plantelor pentru gradini , montarea si intretinerea lor

- Crearea unui plan pentru realizarea unei gradini

- Probleme de sol, identificare PH si tip de sol

- Probleme cauzate de boli sau daunatori

-  Probleme ale gazonului, si intretinerea acestuia

- Alegerea tipului de gazon, in functie de conditiile de lumina, sol si umiditate existente

- Stabilirea unui program anual de intretinere a gradinii sau a plantelor de interior

- Tunderea si fasonarea pomilor fructiferi, a arbustilor si plantelor ornamentale

- Ingrasaminte ce pot fi aplicate

- Tratamente fito-sanitare

- Echipamente si unelte de gradina necesare bunei intretineri a gradinii.

 

Tarife:

Serviciile noastre de consultanta sunt de  200 RON TVA inclus/ora.

Se plateste minim o ora, si ulterior in fractii de cate jumatate de ora. Aceste tarife sunt valabile pentru Bucuresti si zonele limitrofe, in limita a 20 km. Ne putem deplasa si pe distante mai mari, dar se va aplica un cost suplimentar in functie de distanta. 

 

Consultant: Cristina Stinghe- Peisagist- 0744.826.694