Termeni de plata/livrare

Inainte de finalizarea comenzii te rugam sa citesti cu atentie aceste informatii.

Termeni de comanda:

Comenzi minime: NU EXISTA LIMITA MINIMA DE COMANDA.

 

Livrarea se face prin Posta Romana sau prin Curier pentru aria de acoperire a retelei, pentru destinatii din afara retelei (sate si comune), veti fi contactat telefonic pentru a stabili de comun acord modul de livrare- prin curier cu taxa suplimentara.

 

Tarifele de transport va for fi comunicate prin e-mail sau telefonic, ulterior dumneavoastra veti confirma comanda.

 

Termeni de livrare:1.      La UNELTE DE GRADINA si INGRASAMINTE PLANTE, livrarea de face in 5-10 zile lucratoare de la plasarea comenzii.

2.      La BUTASI TRANDAFIRI, BULBI FLORI, SEMINTE GAZON, SEMINTE FLORI si SEMINTE LEGUME – comenzile se preiau in tot timpul anului, iar livrarile se vor face in lunile martie-mai si septembrie-noiembrie.

3.      La DECORATIUNI GRADINA, livrarea se face in 10-15 zile lucratoare de la plasarea comenzii.Livrarea produselor se face prin posta romana sau curier. Pentru calculul costului de transport veti fi contactat de catre un reprezentant al companiei noastre.

Timpii de livrare prezentati mai sus la categoriile de produse ce pot fi livrate pe toata perioada anului, nu doar in anumite luni, au caracter informativ si reprezinta timpul dintre perioada plasarii comenzi pe site si momentul in care produsele intra in posesia dvs.

 

Derularea Comenzii:

-Efectuarea comenzii pe www.amenajarigradinibucuresti.ro; dupa plasarea comenzii, vei primi un mesaj automat de confirmare, prin care ti se confirma inregistrarea in sistem a comenzii tale, si ulterior ti se vor comunica prin e-mail sau telefon taxele de transport.   Inainte de a lansa comanda, verifica suma minima de comanda, si termenii de livrare.

 
- Procesarea comenzilor si contactarea telefonica a clientilor se face in fiecare zi lucratoare intre orele 09:00 – 18:00 . In mod exceptional, site-ul www.amenajarigradinibucuresti.ro poate prelua comenzi in zilele de sarbatoari legale si in week-end. In cazul comenzilor plasate in afara programului de lucru, acestea vor fi preluate in urmatoarea sau in prima zi lucratoare;

- La primirea coletului, te rugam sa verifici integritatea ambalajului.

Modalitati de plata

 

Plata se face in numerar la livrare, adica la primirea comenzii de catre client.