Amenajari Gradini

 

 Amenajari gradini - Amenajare spatii verzi - Amenajari gradini Bucuresti - Amenajari curti si gradini

       

         Amenajarea gradinilor este principalul obiect de activitate al companiei noastre, avand o experienta de peste 15 ani in domeniu.

         Serviciile de amenajari curti si gradini oferite de noi cuprind intreaga gama de operatiuni si materiale necesare, incepand cu proiectarea si terminand cu amenajarea gradinii propriu-zisa.

         Oferim servicii de amenajari gradini si amenajare spatii verzi in Bucuresti si zonele limitrofe. 

Amenajare gradini

     

          

         Amenajarea gradinilor presupune furnizarea de pamant vegetal necesar pentru proiectele de amenajari gradini si amenajare spatii verzi.
In functie de necesitati, acesta poate fi de mai multe tipuri - pamant negru de padure, mranita, turba acida pentru plante ce necesita Ph scazut, pamant pentru flori de sezon, precum si pamant de umplutura, amestec special pentru gazon rulou.

 

         Pentru proiectele de  amenajarigradina/amenajaregradini Bucuresti sau zonele limitrofe, furnizam nisip si pietris necesar lucrarilor de drenaj sau pentru diverse plantari.

 

         O parte importanta a proiectelor de amenajare curti si gradini si amenajare spatii verzi, o reprezinta montarea sistemelor de irigatii. Acestea sunt
indispensabile mai ales in proiectele de amenajare gradina ce includ montare de gazon rulou.

    

       Lucrarile de sol cuprind:decopertari/completari cu pamant vegetal, igienizare terenuri, pregatirea pamantului pentru plantari si gazonari, deasemenea parte integranta a proiectelor de amenajare gradina sau amenajari spatii verzi Bucuresti. Amenajarea solului este foarte importanta si pentru montarea de gazon rulou sau insamantare cu gazon.

      

     Amenajarea gradinilor are in vedere si furnizarea de plante si montarea acestora in gradina: arbori si arbusti foiosi sau rasinosi, plante agatatoare, flori perene si anuale. Plantele provin atat de la producatori interni cat si de la producatori externi cu tradiţie în domeniu si sunt perfect aclimatizate la conditiile de clima din Romania.

 

        Gazon rulou - este din ce in ce mai solicitat. Montarea de gazon rulou este o operatiune mai dificila, ce trebuie facuta de specialisti. Avem o vasta experienta in acest domeniu, si furnizam gazon rulou de mai multe tipuri (de soare, de umbra, sport, trafic intens, etc) - galerie foto

 

      Va punem la dispozitie si ingrasaminte plante  necesare plantelor la montare, ingrasamant gazon rulou, ingrasamant flori, ingrasamant lichid, ingrasamant complex, ingrasamant  conifere, ingrasamant trandafiri, ingrasamant complex pentru arbusti fructiferi, ingrasamant complex universal.

       

         O noutate in materie de amenajari gradini este amenajarea de terase verzi, servicii pe care compania noastra le realizeaza in parteneriat cu producatorul german - terase verzi.Terase verzi

 


       

         Amenajarea gradinilor are in vedere si  montarea unor decoratiuni de gradina: mini cascade de gradina, suporti plante din fier forjat, arcade fier forjat, ghivece sau felinare de gradina. Realizam si la comanda o gama larga de suporti plante si spaliere din fier forjat. - decoratiuni gradina.

    

     Compania noastra NU REALIZEAZA lucrari de amenajare pentru spatii de SUB 200 mp. Totusi, pentru clientii cu astfel de gradini, oferim servicii de proiectare, consultanta, intretinere gradini, sau interventii unice de sezon (taiat pomi fructiferi, tundere si fasonare arbori, arbusti, trandafiri, scarificare si aerare gazon, etc), tratamente fito-sanitare etc.


         Pentru servicii de Amenajari gradini - Amenajare spatii verzi - Amenajari gradini Bucuresti -  Amenajare gradina - Amenajari curti si gradini - Gazon rulou, va rugam sa ne contactati.