Proiectare gradini

 

 Proiectari gradini - Proiectare spatii verzi - Proiectare gradini Bucuresti - Proiectare curti si gradini Amenajarea gradinii trebuie sa inceapa cu serviciile de proiectare 2D/3D, rolul acestora fiind foarte important pentru buna organizare a lucrarii de amenajare gradina, pentru obtinerea unei viziuni estetice, dar si practice a viitoarei gradini.

 

 

Amenajare gradini

 

Serviciile de proiectare gradina au la baza realizarea unor schite complexe si bine puse la punct, dumneavoastra avand posibilitatea de a face o selectie a planurilor de amenajare gradina sau amenajare spatii verzi prezentate, precum si a plantelor folosite pentru gradina dumneavoastra. Pentru cateva imagini pentru proiectare gradini, si proiectare spatii verzi realizate de noi, te invitam sa vizitezi Galeria Foto.

 

Pentru realizarea unui proiect un peisagist din echipa noastra se va deplasa la sediul dumneavoastra, pentru a observa amplasamentul gradinii, al casei pe teren, pentru a studia lumina de care terenul dispune, si bine inteles pentru a discuta cu dumneavoastra ce doriti sa realizati.


O schita a terenului, cu cladirea amplasata pe teren (gen cadastru) este foarte utila, in cazul in care dispuneti de asa ceva.

 

Realizarea proiectului dureaza doua- trei saptamani in functie de amploarea proiectului. 

 

Ulterior peisagistul se deplaseaza la dumneavoastra pentru a va prezenta ceea ce s-a lucrat. Suntem foarte flexibili, si in cazul in care doriti modificari acestea se pot face fara un cost suplimentar. Timpul de realizare a modificarilor depinde de amploarea acestora.

 

La final dumneavoastra veti primi schite 2D, imagini 3D, poze cu plantele propuse, precum si un referat de amenajare care va cuprinde detalii ale schitelor, descrierea lucrarilor in ordine cronologica, descrierea materialelor necesare, descrierea decoratiunilor pentru gradina (inclusiv mobilier, sistem de iluminare, etc), informatii legate de sistem de irigatii.

 

In privinta amenajarii propriu- zise a gradinii, dupa realizarea proiectului va putem ajuta cu mare placere. In acest sens va rugam sa consultati pagina noastra Amenajari Gradini.

 

Lucrarile pe care noi le efectuam tin strict de spatiul verde: completari pamant, curatare teren, furnizare plante si plantari, gazonari. Ulterior va stam la dispozitie cu servicii de intretinere gradini. In acest sens, va rugam sa consultati pagina noastra Intretineri Gradini.

 

Desi sunt incluse in proiect, compania noastra nu realizeaza lucrari ce tin de sectorul constructiilor: construire alei, montare sistem de iluminare, construire foisoare, betonari, etc. Pentru unele din aceste lucrari va putem recomanda companii cu care colaboram.

 

Pentru servicii de Proiectari gradini - Proiectare spatii verzi - Proiectari gradini Bucuresti -  Proiectare gradina - Proiectari curti si gradini, va rugam sa ne contactati: 0744.826.694 Cristina Stinghe. Peisagist